Channeling transcripties

Hoger Zelf:

“Elke dimensie heeft zijn eigen realiteit. Alleen Waarheid leeft en alle energieën zijn ermee verbonden. Overtuigingen zijn dat niet. Deze zijn als een geweven verhaal, levensloos, als een net, het ene idee verbonden met het ander.
De Sleutel tot jouw Vrijheid is; JIJ BENT HÈT. . . .
Leef in de golf van het NU . . . en de BRON neemt je mee naar de volgende dimensie waar we NU geboren worden, vol weeën. . . . Wanneer je vasthoudt aan oude overtuigingen, blijf je vasthouden aan het oude illusie verhaal.
Durf krankzinnig te worden verklaard en je hart te volgen, voorbij dode structuren en oude uitgekauwde verhalen en volg wat resoneert met je diepste Essentie.
Het is tijd. . .
Volg je diepste hartwens en BREID UIT . . .
STA TOE . . . . .”

Gechanneld door Vibeke Deva Evenhuis     12 april 2019

Lady Nada, ons beter bekend als Maria Magdalena;

“Vrouwen, stem je pijnappelklier, je 3e oog, je hart, je baarmoeder en je vulva af op elkaar, als één Heilig, Goddelijk, Vrouwelijke Energie Stroom.

Het is tijd jullie heiligheid terug te claimen en te belichamen. En laat de elementen je weer verbinden met de Goddelijk Vrouwelijke Energie…

Water is heilig en het spoelt al het oude weg, zoals je kleding wast. Het schoont en reflecteert het Goddelijke Licht, als ook in jou, zuster. Jij bent water in je gevoelsstroom, je moedermelk en in je baarmoeder. Zing en reinig jeZelf. JIJ bent HEILIG, Godin!

Moeder Aarde, dochters van Gaïa, is heilig. Verbind je weer met je thuisbron. Werk samen met deze Aarde engel, als één hartslag. En voel je gevoed, geschoond en gedragen.

Vuur is de heilige Bron van je hart. Verlangens zijn je gidsen op jouw pad van levenspassie en levenskracht. Laat je heilig vuur van enthousiasme stromen als gids van Liefde en eenwording naar Licht.

Lucht is de stroom des levens. “Inspire’ zoals de Italianen zeggen; adem diep in de buik en ervaar de heilig, goddelijke levensstroom van vitaliteit en in-spiratie -ofwel, in Spirit zijn…

Goddelijke Licht dat JIJ BENT, breng Hart en Ziel in je intenties, in je liederen en in alles wat je doet. Benader alles met het Licht van jouw gewaar zijn en intentie, want hieruit ontstaat HELING.
En HEELHEID zal hersteld zijn.

Open je hart naar je Goddelijk verlangen en vòlg de innerlijke roep en je opent jouw Licht naar de oneindig, uitgestrekte grootsheid die JIJ BENT. Begrijp dat jouw verlangen naar God, God Zèlf is, verlangend naar jou, om weer herenigd te zijn, als ÉÉNHEID.”

Lady Nada, Maria Magdalena
Gechanneld door Vibeke Deva Evenhuis       12 april 2019

Aartsengel Michaël:

“EENHEID.

Zie ALLES om je heen als Goddelijk.
Licht staat aan het roer nu in de wereld, al lijkt het niet zo door wat de media je als dieet voorschotelt.
Alles wat gebeurt, is volgens Goddelijke Wil toegestaan:
Zichtbaar is wat in bewustzijn belicht-, bewust- en dus heel wil worden; het is schaduw èn licht in manifestatie om uiteindelijk Heelheid voort te brengen.

Beide zien, is een teken dat bewustzijn dat in balans komt. Mocht duister nog niet zichtbaar zijn, is er juist disbalans, want in de 3e dimensie is dualiteit er altijd. Juìst wanneer beide wèl zichtbaar zijn, is er herstel van balans waardoor het tot Heelheid, ofwel weeer tot Heligheid/ Sacredness, transformeert, zoals je het Yin -Yang teken als (ge-)heel ziet.

Zie alles om je heen, -misschien in disbalans is gebracht- bijvoorbeeld je dagelijkse leven, de samenleving, relatie(s), werk, scholing, de bossen, eten of drinken…
JeZelf, de andere mens, dier, plant, voeding, drinken, water, aarde, zon, vuur, lucht, ether, voorouders, spirits…
En EER alles bewùst in Dankbaarheid als HEILIG. Als deel van het goddelijk helings/ heilig plan. Wanneer je met dit bewustzijn en deze intentie dìt beziet, transformeert àlles naar Heelheid en is dus HEILIG. Zoals het vanuit goddelijke oorsprong is gemanifesteerd, transformeer jij het terug met jouw Sacred Intentie Kracht. Terug naar EENHEID.

Ontspan en vertrouw op Het Groter Plan. Jullie zijn omringd door ons Lichtwezens en meesters om je stap voor stap hierbij te begeleiden. Wanneer je je afstemt op ons met intentie voor heling, en eenheid in samenwerking, kunnen we jullie bereiken.

Vertrouw op de Heilige Kracht van je Intentie. Vertrouw op jouw Sacred Creatie Kracht;

JIJ bènt Heilig.
JIJ bent Heel.
JIJ bent DE ENE.
JIJ bent GODDELIJK.
JIJ bent DE CREATIE BRON.

NU is t TIJD je GROOTSHEID te accepteren en te BELICHAMEN.”

Aartsengel Michaël,
gechanneld door Vibeke Deva Evenhuis       13 april 2019

lijn